Jennifer Aniston had seks in het vliegtuig

Jennifer Aniston heeft wel eens seks gehad in een vliegtuig. Dat geeft de Friends-actrice toe in een interview met Ellen DeGeneres.

Aniston speelde met DeGeneris het spelletje 'Nooit heb ik ooit', waarbij DeGeneres de gast vraagt of ze nooit of ooit een bepaalde streek hebben uitgehaald.

Toen de vraag kwam of Aniston behoorde tot de zogenoemde Mile High Club, mensen die seks tijdens een vliegreis hebben gehad, gaf de actrice toe: 'Ja, ik heb dat ooit gehad', zei Aniston. Vervolgens vroeg de actrice of DeGeneres ook ooit seks had in een vliegtuig. 'Oh ja, we zitten in hetzelfde schuitje', antwoordde DeGeneris.

'Maar met wie dan?', wilde DeGeneris vervolgens weten. 'De piloot?', vroeg de presentatrice. 'Oh God', zei Aniston, en gaf vervolgens toe. 'En de co-piloot. En de steward', vervolgde Aniston terwijl het publiek lachte en applaudisseerde.

Aniston is niet de enige ster die toegeeft lid te zijn van de Mile High Club. Supermodel Miranda Kerr, acteur John Travolta en Kim Kardashian hebben allemaal toegegeven wel eens een vrijpartijtje te hebben gehad hoog in de lucht.