×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick Cannon plaagt Mariah met nieuw vriendje

02.12.2016 -

Nick Cannon deelde donderdag een plaagstootje uit aan zijn ex, Mariah Carey. De rapper en komiek plaatste een tweetal strandfotos van hem en Mariah op Instagram. 'Zo doe je dat', schrijft Cannon bij een oude foto van hem en Carey dansend op een strand.


Hij refereert daarmee aan de vakantiekiekjes van Mariah met haar nieuwe vlam, Bryan Tanaka, een van haar dansers. Carey en Tanaka waren deze week op een strandvakantie in Maui en foto's van het verliefde stelletje doken op in verschillende Amerikaanse media.

Cannon en Carey trouwden met elkaar in 2008 en hebben sinds 2011 een tweeling: dochter Monroe en zoon Moroccan Scott. Het huwelijk liep eind 2014 op de klippen en de twee zijn in november dit jaar officieel gescheiden.

Cannon heeft duidelijk geen rancune. Hij schreef bij een oude foto van hem en Carey in strandkleding: 'Het is allemaal liefde! Geen haat! Maar verdorie, wat zagen we er goed uit!!!'

#TBT This is how you do it! LOL #IkeTurnUp #WePetty

Een foto die is geplaatst door LORD NCREDIBLE ALMIGHTY (@nickcannon) op

Foto: BuzzE

Reacties