×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dokter Kanye West vroeg om politieassistentie

02.12.2016 -

Kanye Wests toestand was zo zorgwekkend vorige week dat zijn dokter om politieassistentie vroeg toen hij moest worden opgenomen in het ziekenhuis. TMZ heeft het geluidsfragment van het 911-telefoongesprek online gezet. Daaruit blijkt dat zijn persoonlijke arts bang was dat Kanye misschien iemand iets aan zou doen.


De dokter noemt West niet bij naam maar vroeg de alarmcentrale voor assistentie omdat hij vreesde dat de rapper niet in toom kon worden gehouden. 'Ik denk zeker dat hij moet worden opgenomen', voegde hij er later aan toe. 'Dus ik zou het niet alleen bij de politie houden.'

De alarmcentrale vraagt de beller goed op Kanye te letten. 'Laat hem geen wapens of iets dergelijks in handen krijgen.'

Kanye werd begin vorige week opgenomen in het UCLA Medical Center in Los Angeles wegens uitputting. Volgens geruchten kampt de man van Kim Kardashian met flinke psychische problemen. Woensdag mocht hij weer naar huis. Zijn situatie is volgens bronnen verbeterd.

Foto: BuzzE

Reacties