×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oscar Aerts geopereerd aan hersenaanhangsel vanwege ziekte

01.12.2016 -

Oscar Aerts is 2 weken geleden geopereerd aan zijn hersenaanhangsel, de hypofyse. Dit is gebeurd omdat de acteur de ziekte van Cushing heeft.


'Het waren pittige dagen maar ik ben nu herstellende en het gaat elke dag een stukje beter!', schrijft Oscar op Instagram. 

'Ik wil iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes die ik heb mogen ontvangen. Ze hebben mij enorm gehulpen en helpen mij nog steeds bij mijn herstel.' Oscar kwam bijna 2 maanden geleden met het nieuws naar buiten dat hij lijdt aan het syndroom van Cushing. Dit is een hormoonaandoening die wordt gekenmerkt door een verhoogd gehalte aan cortisol in zijn bloed. Daardoor kreeg hij bijvoorbeeld een veel boller gezicht. 

Foto: Reni van Maren

Reacties