×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Harry heeft onverwachte ontmoeting met Rihanna

01.12.2016 -

Prins Harry stond woensdag tijdens zijn bezoek aan het Caribische eiland Barbados oog in oog met superster Rihanna. De twee ontmoetten elkaar tijdens een feestje ter gelegenheid van de vijftigjarige onafhankelijkheid van het eiland, de geboorteplaats van de zangeres.


Kensington Palace deelde een foto van de ontmoeting via sociale media. Volgens Britse media was de prins onder de indruk van Rihanna en zelfs een klein beetje 'starstruck'. Harry wist pas twintig minuten van tevoren dat hij haar al voor het concert zou ontmoeten dat later woensdag plaatsvindt. 'We dachten dat hij haar wel zou willen zien voordat het optreden begint', zei iemand van de hofhouding tegen de Mirror. 'Hij ontdekte het pas net dat zij er al zou zijn.'

De festiviteiten vinden plaats in Bridgetown, de hoofdstad van Barbados, voor naar verwachting twintigduizend man.

Foto: BuzzE

Reacties