×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dan Karaty komt met Amerikaanse versie van Soof

01.12.2016 -

Dan Karaty wordt filmproducent. De Amerikaan, die in Soof 2 wederom de rol van Jim Cole voor zijn rekening neemt, heeft de filmrechten voor Soof in de Verenigde Staten binnengesleept.


Dan ziet kansen voor de Nederlandse film.'Het moment dat we de film op het witte doek zagen, zeiden mijn manager en ik tegen elkaar: laten we dit naar Amerika brengen, het heeft een internationale uitstraling.' De danser/choreograaf/acteur/jurylid en filmproducent zal in de Amerikaanse versie niet weer in de huid van Jim Cole kruipen. 'Dat ben ik in de VS niet van plan, misschien een andere rol.'

Karaty heeft nog een nieuwtje. 'Nog niet alles is getekend, maar het gaat om een hoofdrol in een Nederlandse film.' Dit zou een snelle ontwikkeling in de acteercarrière van de Amerikaan zijn, die pas drie jaar geleden voor het eerst een rol speelde.

Foto: BuzzE

Reacties