×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ryan Reynolds en Blake Lively houden naam dochter geheim

01.12.2016 -

Blake Lively en Ryan Reynolds hebben dan wel bevestigd dat ook hun tweede kind een dochter is, de naam van de kleine delen ze niet met de buitenwereld.


'We zijn op de juiste naam gekomen', is het enige dat de acteur woensdag wilde antwoorden op een vraag tijdens een interview met het Canadese ETalk. Wel gaf hij toe dat zijn eerdere opmerkingen dat hij voor zijn tweede spruit de naam Excalibur Anaconda Reynolds in gedachten had, een grapje was.

De jongste telg van Ryan en Blake werd in september geboren. De nu bijna twee jaar oude zus van het meisje kreeg de naam James. Ryan heeft nog niet het gevoel in de minderheid te zijn met drie vrouwen in huis. 'De verhoudingen zijn nog niet echt anders. Er is alleen meer. Meer liefde, en meer luiers.'

Foto: BuzzE

Reacties