×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Irina Shayk zwanger van eerste kind'

01.12.2016 -

Bradley Cooper en Irina Shayk worden voor het eerst vader en moeder. Meerdere bronnen stellen tegenover E! Online dat het topmodel zwanger is.


De 30-jarige Russische schitterde woensdag nog gewoon op de catwalk van de Victoria's Secret Show waar ze haar debuut maakte. Daar viel haar groeiende buik nog niet op, al hield ze die wel verborgen. Volgens E! is Irina al over de vier maanden heen.

Bradley en Irina zijn inmiddels dik anderhalf jaar bij elkaar. De 41-jarige acteur werd in april 2015 voor het eerst gekoppeld aan het model. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!