×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kanye West is weer thuis

01.12.2016 -

Na ruim een week in het ziekenhuis, is Kanye West weer thuis.


De rapper werd begin vorige week opgenomen in het UCLA Medical Center in Los Angeles wegens uitputting. Volgens geruchten kampt de man van Kim Kardashian met flinke psychische problemen.

'Hij is thuis en rust uit', meldt een bron aan People. Het magazine weet ook te vertellen dat Kim zich nog altijd grote zorgen maakt over Kanye. Ze zou terughoudend zijn in contact tussen haar man en de kinderen van het stel, de driejarige North en Saint (bijna 1).

Kanye's schoonzus Kendall Jenner liet woensdag weten dat het goed gaat met de familie. 'Natuurlijk gaat het goed met hem. Iedereen is oké', zei het model voorafgaand aan de Victoria's Secret-show waarin ze de catwalk betrad tegen Entertainment Tonight.

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!