×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbie laat vagina strakker maken

30.11.2016 -

Samantha van der Plas-de Jong, beter bekend als Barbie, is nog steeds niet klaar met het verbouwen van haar lichaam. De realityster heeft zelfs alweer haar volgende cosmetische ingreep gepland staan. Naar eigen zeggen wordt ze geholpen aan een 'typisch vrouwendingetje'.


'Na twee kids zit de boel wat ehh losser zeg maar en mag wat strakker', zo hintte Barbie op haar Facebook-pagina. 'Is dat gek? Nee. In het midden-oosten is dat zelfs heel normaal hoorde ik. Maar waar ken je voor dat soort dingen terecht in Nederland? Nou dat is toevallig ... ook het adres waar ik perfect aan me tieten geholpe ben...'

Onlangs liet Barbie zich nog een nieuwe voorgevel aanmeten. Dat kwam haar op sociale media op flink wat kritiek te staan. Ze beet daarop flink van zich af. 'Het gaat er hier om dat IK er blij van word. En niet wat ANDEREN daarvan vinde', zo schreef ze eerder deze maand.

Foto: BuzzE

Reacties