×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hawaii Five-0 acteur Keo Woolford (49) overleden

30.11.2016 -

Acteur Keo Woolford, vooral bekend van zijn bijrol in de Amerikaanse misdaadreeks Hawaii Five-0, is maandag op 49-jarige leeftijd overleden. Drie dagen eerder had hij een beroerte gehad, meldt de BBC.


Woolford speelde in de serie Hawaii Five-0, die gaat over een elite-politieteam op Hawaï, de rol van rechercheur James Chang. Daarnaast was hij regisseur, onder meer van de film The Haumana. Hij wilde volgens zijn agent graag een vervolg maken op deze prijswinnende film. Het script voor het tweede deel was net af. In januari zouden de audities beginnen.

Zijn collega's uit de cast van de Veronica-serie reageren geschokt op het overlijden van Keo. Lynn Chen noemt Keo op Twitter een getalenteerd acteur en regisseur die gemist zal worden.

'Hoe getalenteerd je ook was, ik herinner me vooral je vriendelijkheid. Rust in vrede', reageert Daniel Dae Kim. Brian Yang twittert: 'Zo bedroefd door het overlijden van Keo Woolford. We missen je, van New York tot Hawaï.'

Foto: Twitter Keo Woolford

Reacties