×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe regel bij The Voice-battles

30.11.2016 -

De overgebleven talenten in The Voice of Holland krijgen te maken met iets gewijzigde spelregels tijdens de volgende fase van de talentenjacht. Hun coaches mogen tijdens de battles onbeperkt weggestemde talenten van elkaar stelen. In voorgaande seizoenen mochten coaches tijdens de battles slechts één talent stelen als die door zijn of haar coach naar huis werd gestuurd.


Nieuw in dit zevende seizoen is dat Ali B, Sanne Hans en de nieuwkomers Guus Meeuwis en Waylon net zo veel afgevallen talenten van elkaar mogen stelen als ze willen. Ze mogen echter maar één gestolen kandidaat meenemen naar the knockouts, maakte RTL woensdag bekend. 'Dit betekent dat de talenten die gestolen zijn nog niet direct veilig zijn. Wordt er een ander gestolen, dan ligt het talent er alsnog uit', valt in de gewijzigde spelregels te lezen.

Er zijn nog vijftig talenten in de race, tien meer dan vorig seizoen. De coaches mogen elk zeven talenten meenemen naar the knockouts. De battles beginnen vrijdag. In totaal worden er in drie afleveringen 24 battles uitgevochten. De presentatie van the Battles is in handen van Martijn Krabbé.

Foto: BuzzE

Reacties