×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kinderen worden weggehouden bij Kanye West door Kim Kardashian

30.11.2016 -

Terwijl Kanye West nog onder medisch toezicht staat, blijft zijn vrouw Kim Kardashian naast zijn zijde, maar zonder de kinderen. Dat meldt People.


'De kinderen zijn nog niet op bezoek geweest', aldus een bron. Het ziekenhuis waar Kanye verblijft laat het bezoek van kinderen met toestemming van de ouders wel toe maar Kardashian zou haar man nog te instabiel vinden. Kim en Kanye hebben twee kinderen samen: hun driejarige dochter North en zoontje Saint van 11 maanden.

'Ze maakt zich zorgen om de kinderen in de buurt van Kanye te hebben', zegt een andere ingewijde. Kanye is opgenomen in het Resnick Neuropsychiatrisch ziekenhuis waar hij zou worden behandeld voor ernstig slaaptekort en paranoïde gedrag. Hij heeft zijn Saint Pablo tour afgezegd. Kim wijkt niet van de zijde van haar man en zou zich grote zorgen om hem maken.

Kanye wordt inmiddels kalm gehouden met een reeks antipsychotica terwijl artsen proberen een diagnose te stellen. Kim is enkele uren per dag bij Kanye. 'Kim is de enige persoon die Kanye vertrouwt', liet een bron eerder weten.

Foto: BuzzE

Reacties