×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bob Fosko speelt Willy Alberti in musical

29.11.2016 -

Zanger en acteur Bob Fosko gaat Willy Alberti spelen in de muziektheaterproductie Kerstfeest in de Jordaan.


In het stuk, dat tussen 14 en 30 december te zien is in theater Het Zonnehuis in Amsterdam, blikken Alberti, Johnny Jordaan en Tante Leen vanuit de hemel terug op hun aardse bestaan. De rollen van Leen en Johnny worden vertolkt door Marjolijn Touw en Rob van de Meeberg.

De voorstelling bevat talloze klassieke smartlappen die het trio groot maakte, zoals De Weemoed van Wester, De zon schijnt voor iedereen, Eenzame kerst en Oh Johnny. De productie is een samenwerking tussen het Amsterdams Kleinkunst Festival en Stichting Zonnehuis Muziektheater.

Eerder werden in Het Zonnehuis succesvolle musicals als Kiss of the Spider Woman en Sweeney Todd opgevoerd. De kaartverkoop voor Kerstfeest in de Jordaan is dinsdag van start gegaan.

Foto: BuzzE

Reacties