×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wereldberoemde voetballers eren omgekomen Braziliaans voetbalteam

29.11.2016 -

Wereldberoemde (oud-)voetballers als David Beckham, Neymar en Robin van Persie staan vandaag stil bij de mensen die zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk in Colombia. Daarbij kwam bijna het hele voetbal team uit het Braziliaanse Chapeco, genaamd Chapecoense, om het leven.


De meeste sporters plaatsen logo's van de club op social medai. Vaak met een rouwlintje erbij. Kaka deelde een huilend poppetje, een hartje en biddende handjes. 

Het toetsel van LaMia waarin de voetballers zaten zou volgens lokale media deze maand ook al zijn gebruikt om het Argentijnse elftal naar Brazilië te brengen. In totaal zijn er 76 mensen om het leven gekomen, zegt de politie. Er werden 6 overleden gevonden op de plaats van het ongeluk, maar een daarvan overleed onderweg naar het ziekenhuis. 

Het toestal kreeg maandagavond lokale tijd problemen met de elektronica en stortte neer in een bergachtig gebied. 

 

Nesse momento estou sem palavras de verdade !!! Não dar pra acreditar meu Deus .

Een foto die is geplaatst door Thiago Silva (@thiagosilva_33) op

 

My thoughts and prayers are with the football team @chapecoensereal and all the family's and friends who lost their dear ones

Een foto die is geplaatst door Gregory van der Wiel (@gregoryvanderwiel) op

 

I very sad day for the world off football .All my thoughts are with families and friends off the victims #Chapecoense

Een foto die is geplaatst door Patrick Kluivert (@patrickkluivert9) op

Foto: Instagram David Beckham

Reacties