×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Dokters bezorgd over paranoïde Kanye West'

29.11.2016 -

De dokters van het ziekenhuis waarin Kanye West sinds vorige week verblijft, maken zich zorgen over de toestand van de rapper. Een bron van People zou dat hebben gehoord van Kanye's vrouw, Kim Kardashian.


'Kim brengt elke dag uren met hem door. Ze zegt dat Kanye heel veel verschillende pillen krijgt en dat de dokters nog experimenteren met de juiste doses. Volgens haar is er nog geen diagnose. Kim zegt dat er weinig is veranderd sinds hij is opgenomen en dat de dokters zich zorgen lijken te maken', tekent het blad op uit de mond van de insider.

De muzikant zou voor zijn eigen veiligheid continu in de gaten gehouden worden. 'Kim gebruikt woorden als paranoia en vertelt dat Kanye denkt dat iedereen er op uit is om hem iets aan te doen. Kim is de enige die hij vertrouwt.'

Foto: BuzzE

Reacties