×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amber Heard heeft nog geen geld uit scheiding gedoneerd

29.11.2016 -

Amber Heard heeft nog geen cent overgemaakt naar de twee goede doelen waaraan ze het geld zou doneren dat de actrice kreeg van haar ex Johnny Depp. Na drie maanden is er alleen een deel rechtstreeks van Johnny gekomen, tot grote woede van Amber zelf.


Amber maakte meteen na de scheidingsovereenkomst in augustus duidelijk dat zij de 7 miljoen dollar (6,2 miljoen euro) zou geven aan een kinderziekenhuis in Los Angeles en een organisatie die opkomt voor mishandelde vrouwen. Johnny besloot daarop zelf direct de eerste 200.000 dollar aan beide instellingen over te maken, naar verluidt vanwege een flink belastingvoordeel.

Volgens TMZ heeft de rest vertraging opgelopen omdat Amber en Johnny nog altijd ruziën over de manier waarop het geld wordt verstuurd. De advocaat van Amber verwacht dat de twee nog deze week een overeenkomst tekenen.

Het acteurskoppel maakte afgelopen zomer bekend te gaan scheiden.

Foto: BuzzE

Reacties