×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tiësto naar Ziggo Dome voor lustrum Don't Let Daddy Know

28.11.2016 -

Dj Tiësto treedt op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart op in de Ziggo Dome tijdens Don't Let Daddy Know. Dit dancefeest viert in Amsterdam zijn vijfjarige bestaan. Het is voorlopig Tiësto's enige optreden in Nederland.


Naast Tiësto bestaat de line-up uit Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero en W & W, Showtek en Blasterjaxx. Op het affiche van de lustrumeditie prijken ook de namen van Ummet Ozcan, Headhunterz, Dannic, Sem Vox, Third Party, Mike Williams en Asonn. Dit maakte organisatie E&A Events maandag bekend.

Don't Let Daddy Know is een wereldwijd dance-evenement in vijftien verschillende landen. De show in de Ziggo Dome in maart is meteen de kick-off van de Don’t Let Daddy Know World Tour 2017 die onder meer ook ook Bangkok, Macau, Mumbai, Manchester, Edinburgh en Santiago aandoet.

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!