×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

TV-presentator Andy Cohen had huidkanker

28.11.2016 -

De Amerikaanse televisiepresentator Andy Cohen had een kwaadaardig melanoom onder zijn lip. Dat vertelde Cohen live op televisie.


De 48-jarige presentator werd door zijn copresentator Kelly Ripa gewezen op de melanoom, een vorm van huidkanker, onder zijn lip. Ze zei tegen Cohen dat hij een arts moest raadplegen.

"Ik had een zwarte vlek onder mijn lip en jij zei dat het er niet goed uitzag", zei Cohen tegen Ripa terwijl ze de aandoening bespraken. "Het bleek een melanoom en die is compleet verwijderd", vervolgde Cohen.

Cohen bekende dat hij een zonaanbidder is en graag met zijn gezicht in de zon zit om een kleurtje op te vangen maar dat hij zich nu beseft hoe gevaarlijk dat kan zijn. "Ik ben gek op de zon, echt, maar let goed op", zei hij tegen kijkers.

Foto: BuzzE

Reacties