×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drake komt niet opdagen bij optreden

28.11.2016 -

Fans van Drake hebben vijf uur tevergeefs gewacht op de rapper in Abu Dhabi, waar hij zaterdagavond zou optreden. Dat meldt het Britse dagblad The Mirror.


De Hotline Bling-zanger zou 220.000 euro betaald hebben gekregen om op te treden in de exclusieve club VIP ROOM in de Arabische metropool. Drake kwam echter niet opdagen, tot teleurstelling van verzamelde fans.

Volgens een bron zou er ruzie zijn ontstaan tussen het management van de rapper en de organisatie. 'Er was een conflict tussen zijn management en de mensen van VIP ROOM in Abu Dhabi en hij is niet op komen dagen terwijl hij wel betaald was', aldus de ingewijde.

Terwijl de fans op de rapper stonden te wachten, draaide de in het Midden-Oosten bekende DJ Bliss door. Drake stond geboekt voor twee avonden. Het is niet bekend of hij zondagavond wel is komen optreden.

Foto: BuzzE

Reacties