×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel C sluit terugkeer Spice Girls niet uit

27.11.2016 -

Melanie Chisholm sluit niet uit dat de originele Spice Girls ooit weer bij elkaar komen. Ondanks dat het de laatste tijd niet helemaal botert tussen de vijf, houdt 'Sporty Spice' alle opties open.


"Zeg nooit nooit. Ik had al nooit gedacht dat we weer bij elkaar komen, maar dat deden we in 2007 toch. En het was geweldig", zegt Mel C in een gesprek met The Mirror. "Als ik het weer zou willen, moet het net zo leuk worden als toen. Je weet het maar nooit."

De Spice Girls ruzieden de afgelopen maanden over een comeback van de meidengroep. Geri Halliwell, Emma Bunton en Melanie Brown gaan dat nu als trio doen onder de naam GEM. Mel C en Victoria Beckham hadden geen trek in de nieuwe reünie, mede omdat ze te druk zijn met andere projecten.

De laatste comeback van de Spice Girls was in 2012 tijdens de afsluiting van de Olympische Spelen in Londen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties