×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carlo Boszhard wil kindje adopteren

26.11.2016 -

Carlo Boszhard en zijn partner Herald willen een kindje adopteren. Dat maakte de presentator zaterdag bekend. Het stel zit al 'in de molen'.


''We zijn het traject ingegaan, omdat het toch een grote wens van ons beiden is om een kind te adopteren en een kind te laten delen in ons leven'', aldus een opgetogen Carlo. De presentator zegt wel dat het een molen is waar je in terecht komt, maar de eerste gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden.

Boszhard vervolgt: ''Er gaat een wereld voor je open. Zo ben ik met 47 eigenlijk al te oud. Maar dat geldt dan voor sommige landen van herkomst van de kleine. Anderen kunnen wel.'' De 40-jarige Herald zou eventueel alleen meer mogelijkheden hebben. Maar het is nu eerst even de opties verkennen. ''Enfin, we zitten er middenin.''

Voor Carlo maakt het overigens niet veel uit of hij een baby of ouder kind mag verwelkomen. ''Ik zou het ook niet erg vinden om een al wat ouder kind te krijgen.'' Het belangrijkste voor hem is dat hij een kindje dezelfde 'fantastische basis' kan meegeven die hij van zijn ouders heeft gehad.

Carlo en Herald hebben in het verleden al meerdere keren aangegeven wellicht een kindje te willen adopteren. Maar de presentator en zijn partner twijfelden tot nu altijd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties