×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Orlando Bloom viert Thanksgiving met Katy Perry

25.11.2016 -

Katy Perry en Orlando Bloom hebben samen Thanksgiving Day gevierd. Op een video die de zangeres op Instagram postte is het stel te zien, gekleed in rode pyjama's tijdens de viering met Katy's familie.


Onlangs deden geruchten de ronde dat de 39-jarige acteur en de 32-jarige zangeres uit elkaar zou zijn. Maar het feestelijk samenzijn doet vermoeden dat alles nog koek en ei is tussen de twee.

De Pirates of the Caribean-ster had tijdens het feestje een geblondeerd kapsel, hetzelfde als waarmee hij tijdens de verjaardag van Katy in oktober werd gezien. Flynn, de vijfjarige zoon van Orlando en zijn ex-vrouw Miranda Kerr, vierde het feest, compleet met de traditionele kalkoen, mee met zijn vader. Dat meldde een bron aan Us Magazine.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties