×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Platina voor Jan Smit

25.11.2016 -

Jan Smit heeft vrijdagavond een platina plaat gekregen voor zijn jubileumalbum 20, waarmee hij viert dat hij twintig jaar in het vak zit. De Volendammer kreeg de onderscheiding voor meer dan 40.000 verkochte exemplaren


Jan kreeg de onderscheiding bij RTL Boulevard. De platina plaat was verstopt onder een grote portie haring en paling. Hij bracht vrijdag de laatste single uit in het kader van zijn jubileum. De live-versie '1 minuut met jou' is een muzikale ode aan zijn vorig jaar overleden manager Jaap Buys. De opnames vonden afgelopen weekend plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Zaterdag sluit Jan zijn Elfstedentour af in Leeuwarden, waarmee zijn jubileumjaar ten einde is. Volgend jaar gaat Jan Smit meer optreden in Duitsland en Vlaanderen met Klubbb3. Begin maart begint de grote KLUBBB3 tour, die langs alle grote steden in Duitsland, Oostenrijk en België voert.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties