×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit brengt live-versie eerbetoon aan Jaap Buys uit

25.11.2016 -

Jan Smit brengt een live-versie van '1 minuut met jou' uit als de laatste single van zijn album 20. De opnames van het muzikale eerbetoon aan zijn manager Jaap Buys vonden afgelopen weekend plaats in de Heineken Music Hall.


Volgens Jan is een eerbetoon aan de in 2015 overleden Jaap Buys dé manier om zijn jubileumjaar af te sluiten. 'Ik heb een prachtig jaar gehad, maar het feit dat Jaap er voor het eerst niet bij was voelt uiteraard als een groot gemis. Met dit liedje is de cirkel toch een beetje rond en dit is wel het minste wat ik nog voor hem kon doen', aldus de Volendamse zanger.

Jan toerde de afgelopen weken met zijn Elfstendentour door het land. De concertreeks stond in het teken van de op 20 september uitgebrachte plaat 20. Het is dit jaar twee decennia geleden dat de zanger als Jantje Smit in een duet met BZN-zangeres Carola Smit zijn debuut maakte met het nummer Mama.

Foto: BuzzE

Reacties