×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes neemt nu zoontje te pakken met appelsticker

25.11.2016 -

André Hazes had weer een appeltje opgepeuzeld en wist niet wat hij met het stickertje moest doen. Vorige keer was Monique de sjaak, maar nu is het zijn zoontje André die het moest ontgelden.


Die kreeg het plakkertje op zijn babyhoofdje geplakt. En papa Dré was nog niet klaar. Het leek hem ook leuk om een van de speeltjes van de kleine smurf op zijn hoofd te leggen en daarmee te zorgen dat het net lijkt of het ventje een monocle heeft. Van je papa moet je het hebben. 

Toen Monique nog zwanger was van André III lag zij een keer lekker te slapen toen de zanger niet in dromenland kwam. Hij pakte toen een appeltje en plakte de sticker toen op het hoofd van zijn vriendin. Die ontspringt nu dus de dans, maar zijn baby'tje is wel de sjaak. 

 

@moniquenoell was een keer niet de lul...

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op

Foto: Instagram André Hazes

Reacties