×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brady Bunch-actrice Florence Henderson overleden

25.11.2016 -

Florence Henderson is op 82-jarige leeftijd overleden. De actrice werd in de jaren zeventig bekend vanwege haar rol als Carol Brady in de ABC-serie The Brady Bunch. Op Twitter staat oud-collega Maureen McCormick (Marcia Brady) stil bij het overlijden van 'een goede vriendin'.


Voor haar tv-doorbraak met The Brady Bunch maakte Henderson al naam als Broadway-ster. Zo stond ze in 1949 al op de planken met Carousel en had ze later grote rollen in South Pacific, The King and I en The Sound of Music. Ook op tv maakte ze geregeld haar opwachting. Naast The Brady Bunch was Henderson onder meer te zien in Ellen, Roseanne, The King of Queens en The Love Boat.

Henderson is afgelopen week in een ziekenhuis in Los Angeles opgenomen met hartproblemen. Ze zou uiteindelijk in bijzijn van familie en vrienden zijn overleden.

Foto: YouTube

Reacties