×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bridget Jones's Baby meest succesvolle Bridget Jones-film in Nederland

24.11.2016 -

Bridget Jones's Baby is sinds deze week de meest succesvolle Bridget Jones-film in Nederland. De romantische komedie werd tot nu toe door 1,16 miljoen bezoekers gezien en gaat daarmee het totaal van de eerste film Bridget Jones's Diary (1,07 miljoen) voorbij. Dat heeft distributeur Universal Pictures donderdag bekendgemaakt.


Eerder deze maand werd Bridget Jones's Baby ook al de succesvolste bioscoopfilm in Nederland van 2016. Daarmee versloeg het derde deel in de komische reeks over een neurotische televisieproducente andere toptitels als Jungle Book en Finding Dory.

In het derde deel keert actrice Renee Zellweger terug als het roemruchte personage uit de boekenreeks. Haar liefdesleven wordt opnieuw op zijn kop gezet, als blijkt dat ze zwanger is maar niet weet van wie.

Foto: BuzzE

Reacties