×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes dicht voor Dré

23.11.2016 -

Nu Sinterklaas in het land is, wordt er weer flink gedicht en gerijmd. Ook André Hazes is aan de slag gegaan, hij schreef een aantal wel hele mooie regels voor zijn zoon Dré.


‘Als je slaapt 
als onze liefde even rusten mag 
zie je niet dat ik de hele tijd naar je lach...’

Die mooie regels schreef André bij een foto waarop hij naar zijn slapende zoon Dré kijkt. Zien we hier wellicht het begin van een prachtig lied van de zanger voor zijn zoon.

De zanger plaatste ook nog een foto van zichzelf samen met de honden, vriendin Monique en kleine Dré. ‘Wat echt belangrijk is op deze wereld!’ liet hij daarbij weten.

Foto: Instagram André Hazes jr.

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!