×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste kanshebbers Gouden Televizier-Ring 2017 bekend

23.11.2016 -

De eerste vijf programma's die volgend jaar kans maken op de Gouden Televizier-Ring zijn bekend. Dat zijn Dance Dance Dance, Dokter Tinus, Expeditie Robinson, Heel Holland Bakt en Zondag Met Lubach.


Dat is vandaag bekendgemaakt door Televizier. Deze programma's kregen de meeste stemmen in de eerst voorronde van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2017. 

Er volgen hierna nog drie voorrondes. In totaal komen er twintig genomineerden uit die volgend jaar kans maken op de felbegeerde prijs. Televizier geeft ook nog vijf wildcards weg. In september volgend jaar kan er vervolgens alleen op deze vijfentwintig titels worden gestemd en daar komen de drie uiteindelijk genomineerden uit voort. 

Foto: YouTube

Reacties