×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick en Simon maken elektronische plaat

23.11.2016 -

Nick & Simon zijn de studio ingedoken met de Zweedse dj en producer John Dahlbäck. Het resultaat, Won't Back Away, is de eerste elektronische plaat die het Volendamse duo uitbrengt. De single krijgt een wereldwijde release, meldt platenmaatschappij Armada Music.


De samenwerking tussen Nick & Simon en John Dahlbäck ontstond min of meer per toeval toen de zangers door Scandinavië trokken en een club binnenstapten op het moment dat Dahlbäck er zijn kunsten vertoonde. De studiosessie beviel zo goed dat Dahlbäck in december te gast is bij de vier concerten van Nick & Simon op 16, 17 en 18 december in Ahoy. De zangers vieren dan dat ze tien jaar in het vak zitten.

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!