×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Actrice Leah Remini eist meer dan een miljoen van Scientology

23.11.2016 -

Actrice Leah Remini eist 1,5 miljoen dollar (1,4 miljoen euro) van Scientology. De kerk waar zij ooit lid van was zou haar carrière dwarsbomen en reputatie willen schaden.


Volgens Leah, die vooral bekend is uit de comedy King Of Queens, heeft Scientology verschillende televisiezenders aangeschreven en laten weten dat ze een 'verwende diva' is en een 'gevallen actrice'. De kerk deed dat, toen bekend werd dat ze werkte aan een serie over mensen die net als zij uit Scientology zijn gestapt. Die show, Scientology And The Aftermath, is vanaf volgende week te zien op de Amerikaanse televisie.

De actrice eist nu 'compensatie voor emotionele, economische en reputatieschade in het verleden, het heden en de toekomst', zo laat haar advocaat weten aan New York Post. In een reactie zegt Scientology 'de eis is niets meer dan een provocatieve truc om publiciteit te krijgen voor wat ongetwijfeld weer een mislukt programma zal zijn door een mislukte 'ster' die een paar dollar wil verdienen aan haar oude religie.'

Foto: Instagram Leah Remini

Reacties