×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje Peter Andre geboren

22.11.2016 -

Gezinsuitbreiding voor Peter Andre, zijn vrouw Emily MacDonagh beviel dinsdagochtend van hun zoontje. Het is de tweede voor het echtpaar, in januari 2014 kregen ze al een dochter, die luistert naar de naam Amelia.


Peter Andre laat op Twitter weten erg blij te zijn met de komst van de baby. Zijn tweet gaat vergezeld met een babyflesje en een confetti-emoji. Een woordvoerder van de zanger laat aan The Sun weten dat moeder en kind het goed maken.

Het koppel trouwde in juli vorig jaar. Peter heeft ook al twee kinderen met zijn ex Katie Price, de 11-jarige zoon Junior en de 9-jarige dochter Princess.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!