×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele neemt babypauze

22.11.2016 -

Adele sloot haar concert in de Amerikaanse stad Phoenix maandag af met een opmerkelijke boodschap. Adele kondigde aan dat ze vrij neemt om een baby te krijgen. De 28-jarige zangeres heeft na 107 concerten in tien maanden nu drie maanden vakantie.


De Britse popster sloeg na afloop van het concert champagne af. "Ik neem geen champagne omdat ik heerlijke witte wijn heb en de champagne is niet goed voor mijn buik”, grapte ze. Het is volgens Daily Mail niet duidelijk of Adele al zwanger is.

Op Instagram deelde Adele later een foto van een spandoek dat in haar huis hangt. Zoontje Angelo schreef op het doek: ‘Mummy you did it!’. Adele schreef bij de foto: ‘Net klaar met mijn 107 optredens in tien maanden. Jullie waren geweldig, iedere avond was zo mooi en liefdevol’. In februari staan er nog een aantal optredens op het programma in Australië en Nieuw-Zeeland. Het afsluitende optreden in Auckland betekent het einde van de wereldtournee Adele Live.

Adele heeft eerder gezegd dat ze graag een tweede kind wil. "Mijn baarmoeder begint een beetje te jeuken", vertelde ze vorige maand aan fans tijdens een concert in Nashville.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties