×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dj's Glazen Huis 2016 bekend

22.11.2016 -

De dj's die in dit jaar een week lang gaan doorbrengen in het Glazen Huis zijn bekend. Domien Verschuuren en Frank van der Lende gaan het doen! En het is dit jaar iets anders dan anders.


Dit jaar zijn er maar twee dj's en zij worden vergezeld door een kat. Voorgaande jaren waren steeds drie dj's aanwezig in het Glazen Huis. Dat is vandaag bekendgemaakt op de zender NPO 3FM. Door deze zender wordt radio gemaakt in het Glazen Huis met Serious Request.Voor Domien is het de keer en voor Frank is het de eerste keer in het Glazen Huis. 

Eva Koreman bracht de kitten naar binnen in het Glazen Huisje waar Domien en Frank al zaten. De kat is een asielkat van 4 jaar oud. 

Het Glazen Huis staat dit jaar in Breda van 18 tot en met 24 december. Luisteraars kunnen voor een zelfgekozen bedrag een plaatje aanvragen, bezoekers kunnen geld doneren en via veilingen en andere initiatieven kan geld opgehaald worden. Dit keer wordt dit gedaan om te zorgen dat er minder kinderen wereldwijd gaan sterven aan longontsteking. 

Foto: Livestream NPO 3FM

Reacties