×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon Marga Bult betrokken bij auto-ongeluk

22.11.2016 -

De zoon van Marga Bult, Jim van 23, heeft onlangs een aanrijding veroorzaakt. Afgelopen donderdag was hij onderweg naar zijn huis wanneer hij een aanrijding veroorzaakt.


Dat meldt Shownieuws. Marga kreeg het nieuws te horen van haar ex-man. Ze schrok zich dood, vertelt ze. 'Vreselijk als er iets met je kinderen is. Dat weet denk ik elke ouder.'

Het was een stormachtige avond en Jim merkte daardoor een Duitse automobiliste niet op 

onderweg naar Denekamp. 'Zij is aan de linkervoorkant bij de auto erin gegaan', vertelt Marga. 

'De auto is zo beschadigd, dus hij heeft gewoon echt mazzel gehad. Een halve meter verder naar rechts was het heel anders afgelopen.'
 

De auto is total loss, maar beide betrokken zijn er gelukkig redelijk goed vanaf gekomen. Zijn ouders hebben Jim wel even meegenomen naar het ziekenhuis en hij heeft een flinke hersenschudding. 'Hij zal daar toch even van moeten genezen en die kneuzingen en spierpijn en die ribben en een bult op zijn hoofd, achteraf zijn dat allemaal van die dingen. Maar achteraf zijn we alleen maar blij dat het daarbij gebleven is', zegt Marga. 

Foto Jim van Ingen: Facebook Jim van Ingen

 

Foto: Reni van Maren

Reacties