×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gigi Hadid schrijft excuusbrief vanwege Melania Trump-imitatie

22.11.2016 -

Na een lading kritiek over de grap bij de AMA's zondagavond, heeft Gigi Hadid haar excuses aangeboden voor het nadoen van Melania Trump.


Het model zette tijdens de show een dik accent op en zei 'ik hou van mijn man, president Obama en van onze kinderen Sasha en Malia', verwijzend naar de speech van Melania Trump die wel erg leek op een eerdere toespraak van Michelle Obama. De act viel bij veel kijkers niet in goede aarde. Zij vonden Gigi gemeen en haar act racistisch.

'Ik bied mijn verontschuldigingen aan aan iedereen die zich beledigd voelt en wens niets dan goeds voor ons land', schreef de half-Nederlandse maandag op Twitter. Wel liet ze blijken dat ze het niet eens is met de kritiek. 'Ik heb alles in het script dat ik te ver vond gaan verwijderd of aangepast. Wat overbleef, deed ik onder het mom van humor en zonder slechte bedoelingen.'

Gigi denkt dat Melania zelf wel om de grap kan lachen. 'Melania begrijpt showbusiness en de manier waarop shows geschreven en gemaakt worden. Ik ben zelf ook weleens onderdeel geweest van een act waarin mijn daden belachelijk werden gemaakt, en ik heb de humor daarin kunnen vinden.'

Foto: Twitter Gigi Hadid

Reacties