×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zayn Malik wint AMA en spot met One Direction

21.11.2016 -

Zayn Malik heeft zondagavond de American Music Award gewonnen voor beste nieuwe artiest van het jaar.


De Britse zanger stak subtiel de draak met zijn voormalige bandleden van One Direction door tijdens zijn speech hardop te vragen: 'Deze heeft alleen mijn naam erop staan toch?', terwijl hij de prijs bewonderde. Malik stapte in maart 2015 uit boyband One Direction en werkt sindsdien aan zijn solocarrière.

Zijn debuutalbum Mind of Mine kwam in maart 2016 uit. De single Pillowtalk kwam op nummer 1 in de hitlijsten binnen in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Canada en Nieuw-Zeeland.

Tijdens het in ontvangst nemen van de award sprak Malik zijn dank uit naar zijn fans en familie, maar in het bijzonder zijn vader, die hem de afgelopen tijd vaak steunde. De 23-jarige zanger vertelde in augustus dat hij last heeft van paniekaanvallen en een angststoornis. Hij heeft hier professionele hulp voor gezocht

Foto: YouTube

Reacties