×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon komt uit het niets met nieuw album

18.11.2016 -

Waylon zorgt voor een verrassing door vrijdag onaangekondigd zijn nieuwe album Seeds uit te brengen. Het is het vierde album van de zanger die op 24 en 25 november optreedt in een uitverkocht Ahoy.


Op het album Seeds staan acht nummers, waarvan hij een aantal de afgelopen maanden ten gehore bracht in RTL Late Night. Daar bouwde hij met verschillende muziekgenres aan de muzikale stamboom van de popmuziek.

Waylon laat maandelijks in de talkshow zien en vooral horen waar de verschillende genres vandaan komen en hoe alles in elkaar grijpt. In de talkshow van Humberto Tan bracht Waylon sinds eind april odes aan zijn grote liefdes country, jazz, soul, rock, blues en rock-’n-roll. Telkens speelde hij een zelfgeschreven song uit de genres die hem zo hebben geïnspireerd.

Disco
Onlangs dook Waylon in het geheim de Red Bull Studios in Amsterdam in om de acht songs op te nemen. Vrijdagavond is Waylon wederom te gast bij Humberto, dit keer om een ode te brengen aan het genre disco aan de hand van de release van zijn disconummer Our Song.

De andere titels op het album luiden: Jailbird, Careful Lovin’ You, Between The Two of Us (feat. Ruben Hein), Nashville Boogie (feat. The Ragtime Wranglers), Walking on A Straight Line, Outlaw Shoes. Het titelnummer Seeds is een reggaenummer dat Waylon volgende maand op 15 december zingt in RTL Late Night.

Het album Seeds is de opvolger van Heaven After Midnight, dat Waylon in 2014 uitbracht.

Foto: BuzzE

Reacties