×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tina de Bruin in verwachting

18.11.2016 -

Tina de Bruin (40) is zeven maanden zwanger, vertelt Vincent Croiset. Het is hun eerste kind samen. ''Of het een jongetje of meisje wordt, houden we nog even voor ons."


Vincent heeft al drie zoons uit zijn eerdere relatie met actrice Tjitske Reidinga. ''Het wordt een druk huishouden, maar ik hou van kinderen en ik vind het onwijs gezellig'', zegt Vincent in het AD. "Ik ben er relaxt over. Bij de eerste, de tweeling, heb ik me wel verzet tegen het idee dat je leven zo verandert, maar daar heb ik nu geen moeite meer mee."

Vincent Croiset en Tina de Bruin leerden elkaar kennen op de Toneelschool. De twee speelden samen in de serie Gouden bergen. "Het duurde even voordat we zeker van onze zaak waren. Daarna heb ik haar geïntroduceerd in het gezin. Ik denk dat de jongens een soort opluchting voelden, dat ook papa weer het geluk heeft gevonden. Ook voor Tina is het een enorme verandering geweest, ineens had ze een gezin met drie kinderen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties