×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dave Roelvink verloor 10 kilo bij Expeditie Robinson

17.11.2016 -

Dat Expeditie Robinson zwaar is kunnen we allemaal zien, net als dat de sterren die meedoen flink wat kilo's kwijtraken. Dave Roelvink verloor zelfs 10 kilo tijdens zijn verblijf op het eiland.


Dat laat hij weten op Instagram. 'Na Expeditie Robinson was ik 10kg kwijt. Nu weken verder ben ik eindelijk bijna weer op mijn eigen gewicht', tikt hij bij een foto van hemzelf in het programma en van nu. Hij geeft aan nog lang niet klaar te zijn. 

Bijna iedere deelnemer komt kilo's lichter terug van Expeditie Robinson. Rick Brandsteder is hier ook een voorbeeld van. Hij was eigenlijk wel blij met de kilo's die eraf waren en trainde zijn lichaam, waardoor hij een paar maanden na Expeditie Robinson strak op de cover van de L'Homo stond. 

 

Na @expeditierobinson_rtl was ik 10kg kwijt nu weken verder ben ik eindelijk bijna weer op me eigen gewicht (nog lang niet klaar)

Een foto die is geplaatst door Dave Roelvink (Davey Da Rula) (@daveroelvink) op

Foto: Instagram Dave Roelvink

Reacties