×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rossana Kluivert moet afscheid nemen van vriend met zelfde diagnose

17.11.2016 -

Triest nieuws. Rossana Kluivert moet afscheid nemen van een vriend die dezelfde diagnose kreeg als zij heeft gehad.


Dat meldt Rossana op Instagram. 'Dezelfde creatieve gekheid, dezelfde humor, dezelfde leeftijd, dezelfde diagnose (hoe raar was dat) maar helaas mocht jij niet op deze aarde blijven. We hebben zoveel gedeeld de afgelopen jaren. We blijven een dreamteam. Maak je geen zorgen, wij zorgen voor je kinderen en vrouw. Vrienden voor altijd. Ik hou van je Den', schrijft de vrouw van Patrick Kluivert. 

Daarbij deelt ze een zwart plaatje met de tekst: 'We zullen elkaar weer zien, wanneer we het niet verwachten. Op een dag op een verre plek, zal ik je gezicht herkennen. Ik zeg geen tot ziens mijn vriend, want jij en ik zullen elkaar weer zien.' 

Rossana kreeg in 2013 te horen dat ze lymfeklierkanker had. Het lijkt er dus op dat deze vriend aan die ziekte is gestorven. 

Foto: Instagram Rossana Kluivert

Reacties