×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon heeft gehoorbeschadiging overgehouden aan ongeluk

17.11.2016 -

Gordon heeft helaas toch iets overgehouden aan het ongeluk in Griekenland een jaar geleden. De zanger en presentator heeft gehoorproblemen opgelopen.


Dat vertelde Gordon vanmorgen voor het eerst in de show van Edwin Evers op Radio538. Daar was hij te gast om te vertellen over zijn afscheid van het zingen. Dat hij afscheid neemt heeft volgens Goor allerlei factoren, maar zingen zal hij altijd blijven doen. 

Een van de factoren is dus de gehoorbeschadiging. 'Het is heel vervelend, want als je zingt is het echt kut.' Wanneer Edwin even doorvraagt legt Gordon uit wat hij precies hoort nu. 'Het is net alsof je verkouden bent. Een soort doffe klank aan de linkerkant. Dat is heel kut. Het is niet de reden dat ik stop, maar wel een van de redenen.'

De artsen weten nog niet wat er precies aan de hand is. 'Ze dachten eerst dat het door de hersenschudding kwam. Daar heb ik een half jaar mee gelopen, toen zeiden ze dat duurt wel heel lang. Toen dachten ze er zit een prop in je oren. Dat heb ik uit laten spuiten en dat bleek het ook niet te zijn. Dus over twee weken moet ik een MRI scan laten maken en dan moeten we kijken wat het is.'

Gordon werd in september vorig jaar aangereden op het eiland Mykonos in Griekenland. Hij heeft toen lange tijd moeten herstellen. Hij had zes gebroken ribben, zijn linkersleutelbeen was gebroken en zijn linkerschouderblad ook. 

Foto: Facebook Gordon

Reacties