×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leonard Cohen stierf door val

17.11.2016 -

Leonard Cohen overleed op 7 november totaal onverwachts. De zanger kwam midden in de nacht ten val in zijn huis en overleed vervolgens in zijn slaap.


Dat gebeurde in zijn huis in Los Angeles. 'De dood was onverwachts en vredig', zegt zijn manager in een verklaring volgens Associated Press. Dit is voor het eerst dat er iets wordt gezegd over de oorzaak van zijn dood. 

Pas drie dagen na het overlijden van de zanger werd bekendgemaakt dat hij niet meer leeft. Hij is 82 jaar geworden. Op 10 november is hij begraven in Montreal. 

Foto: YouTube

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!