×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste trailer Brimstone uitgebracht

17.11.2016 -

De eerste trailer van de film Brimstone, de eerste Engelstalige productie van regisseur Martin Koolhoven, is woensdag online gegaan. Dat heeft distributeur Paradiso Filmed Entertainment bekendgemaakt. Dit is de film waar Carice van Houten haar vriend, en vader van haar kindje, Guy Pearce heeft ontmoet.


De westernthriller, met Dakota Fanning, Kit Harington, Carice van Houten en Guy Pearce in de hoofdrollen, is vanaf 12 januari in de Nederlandse bioscopen te zien. Brimstone verschijnt in maart in de Amerikaanse bioscopen. Tegelijkertijd worden de film aangeboden op video on demand-platforms.

De film vertelt een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de negentiende eeuw. Het leven van Liz (Fanning) en haar gezin komt op het spel te staan wanneer een huiveringwekkende dominee (Pearce) in haar leven verschijnt.

Brimstone ging in september in première tijdens het filmfestival van Venetië. Ook op het Toronto International Film Festival werd de film vertoond.

Foto: BuzzE

Reacties