×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rapper van Black Eyed Peas leed aan teelbalkanker

17.11.2016 -

Jaime Luis Gómez, vooral bekend onder zijn artiestennaam Taboo, heeft teelbalkanker overwonnen. Dat onthulde de rapper van The Black Eyed Peas woensdag in de tv-show The Doctors.


De ziekte werd min of meer per toeval ontdekt bij Taboo. De rapper had al jaren last van zijn rug nadat hij eens zijn stuitje had gebroken. Toen de pijn erger werd in combinatie met griepachtige verschijnselen bracht hij toch maar een bezoek aan een arts. Die ontdekte na een reeks onderzoeken dat hij aan kanker leed.

Er was direct haast geboden, want de kanker was al uitgezaaid naar de lymfeklieren in de buik. Dokters vreesden dat de ziekte zich nog verder zou verspreiden. Taboo moest daarom een agressieve chemotherapie ondergaan en ook moest zijn rechter testikel verwijderd worden.

'Het voelde bij elkaar als een oorlog, een marteling en een nachtmerrie. Alles in een', zei Taboo in de show over de chemo. De strijd was echter niet voor niets. 'Ik ben weer kankervrij, dames en heren!'

Taboo hoopt door zijn verhaal te delen mensen aan te sporen vooral een arts op te zoeken wanneer ze langdurig ergens last van hebben.

Foto: BuzzE

Reacties