×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mary J. Blige scheidde wegens gebrek aan respect

17.11.2016 -

Volgens Mary J. Blige is een gebrek aan respect van haar ex Kendu Isaacs de reden voor de scheiding tussen de twee. "Het breekpunt was toen ik keer op keer om respect moest vragen en het voelde alsof ik aan een dood paard aan het trekken was. Ik sprak tegen een muur", vertelt Blige.


Mary en haar echtgenoot Kendu, die tevens haar manager is, maakten in juli na twaalf jaar een einde aan hun huwelijk. Isaacs eist 100.000 euro partneralimentatie per maand van de zangeres.

Voor Blige zijn het haar geloof en familie die haar in deze moeilijke tijd helpen. "Wat me er doorheen sleept is God, gebed en mijn familie, mijn fans", aldus de R&B-zangeres. Dat zegt de zangeres tijdens een interview woensdag bij Good Morning America.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties