×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Charlie Sheen psychisch onderzocht

17.11.2016 -

Brooke Mueller is opgenomen voor psychiatrisch onderzoek in een ziekenhuis in Salt Lake City. De politie was woensdag korte tijd op zoek naar Mueller (39).


De ex van Charlie Sheen zou de zevenjarige tweeling Bob en Max die ze samen met de acteur kreeg, hebben mishandeld bij een wasstraat, meldt USA Today.

Een getuige belde bezorgd de politie toen hij een vrouw wild naar Bob en Max zag zwaaien. Brooke leek onder invloed en de zevenjarige jongens waren slechts gekleed in hun pyjama en hadden geen schoenen aan. Voordat de politie arriveerde was ze echter al vertrokken samen met iemand die op een assistent of nanny leek.

De politie spoorde Brooke later op en bracht de kinderen in veiligheid. Brooke en Sheen hebben sinds hun scheiding in 2011 een moeizame relatie. De twee kampen met verschillende verslavingen en psychische klachten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties