×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paula Abdul op tournee met Boyz II Men en New Kids On The Block

16.11.2016 -

Paula Abdul gaat voor het eerst in 25 jaar op tournee. De Straight Up-zangeres trekt volgend jaar samen met New Kids On The Block en Boyz II Men door Noord-Amerika.


Paula trad afgelopen zomer voor het eerst in lange tijd op tijdens het concert van New Kids On The Block op het Mixtape Festival in Pennsylvania. Op dat evenement was Boyz II Men ook aanwezig. NKOTB-zanger Donnie Wahlberg vertelde dinsdag in de Today Show dat de jaren 80 en 90-sterren daarna zijn gaan praten over een tour.

De 54-jarige zangeres was in de jaren 80 choreografe van Janet Jackson. In 1988 bracht ze haar eigen plaat uit, Forever Your Girl. Ze scoorde daarmee grote hits als Straight Up en Opposites Attract. Paula was vanaf 2002 acht seizoenen lang jurylid van American Idol.

 

So excited to share that I am going on tour with @NKOTB and @BoyzIIMen for the #TotalPackageTour. Tix on sale Saturday.

Een foto die is geplaatst door Paula Abdul (@paulaabdul) op

Foto: BuzzE

Reacties