×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beauty and the Beast-trailer heeft record verbroken

16.11.2016 -

De trailer van Disney's nieuwe versie van Beauty And The Beast heeft in de eerste 24 uur meer kijkers getrokken dan welk filmvoorproefje dan ook. De clip werd bijna 128 miljoen keer bekeken.


De beelden van de film met Emma Watson in de hoofdrol van Belle, verbrak het record van de trailer van Fifty Shades Darker, de opvolger van Fifty Shades Of Grey. Die werd in het eerste etmaal 114 miljoen keer bekeken. De trailer van Star Wars: The Force Awakens trok in de eerste 24 uur 112 miljoen kijkers.

In de clip betreedt Belle het kasteel van het beest om haar vader te redden, en ontmoet ze de onwelwillende gastheer. Daarbij is de muziek van het iconische nummer Beauty And The Beast van Alan Menken te horen.

Eerder al verbrak de film het record van meestbekeken 'teaser trailer', een nog kortere clip met de eerste beelden van de film. Die werd in mei bijna 92 miljoen keer afgespeeld, meer dan vier miljoen keer vaker dan toenmalig recordhouder Star Wars: The Force Awakens.

Foto: YouTube

Reacties